Personal training


Boek een training


Voor tarieven, stuur een e-mail. 


Kickboksen tijdens een personal training zorgt ervoor dat jij de fijne kneepjes van het kickboksen onder de knie zult krijgen. Waar je mogelijk al wat bewegingen of stoten kent, zul je door middel van de juiste aanwijzingen en support van een professionele kickbokser de juiste technieken aangeleerd krijgen.

Tijdens het kickboksen train je niet alleen je conditie, explosiviteit en kracht, maar je traint vooral ook je zelfvertrouwen, discipline, incasseringsvermogen en doorzettingsvermogen. Samen met mij ga je aan de slag om alle technieken onder de knie te krijgen. Dit doen wij samen, jij bepaalt het tempo, ik stuur dit aan. Door krachttraining toe te voegen aan de trainingen krijg je sneller resultaat.  Krachttraining zorgt niet alleen voor spierbehoud, het zal ook zorgen voor een betere houding. 

Je kunt jouw vooruitgang pas meten als er vooraf duidelijke doelen zijn gesteld. Aan het begin van de trainingen zal ik met jou in gesprek gaan om jouw doelen duidelijk te maken. Zo kan er gezamenlijk een plan op worden gesteld hoe de trainingen eruit komen te zien. 

Naast het normale kickboksen is het ook mogelijk om het kickboksen in te zetten als middel om problemen en blokkades uit de weg te gaan door middel van Opvoedend boksen. Testimonials 

Lindo is een enthousiaste, gedreven en gezellige trainer die mij elke training weer uitdaagt, inspireert en mij tijdens de PT’s ver over mijn grenzen laat gaan. Sinds ik 3 jaar geleden bij hem ben gaan trainen heb ik mijzelf nog nooit zo fit gevoeld. 

-------

Irene

Sinds een paar maanden, 2 keer per week aan het kickboksen met Lindo. Door z’n wedstrijd ervaring ziet hij alles en leer je iedere dag nieuwe dingen en voel je dat het beter gaat! De persoonlijke aandacht en z’n oprechte wil om je dingen te leren en verder te helpen. Z’n positiviteit motiveert enorm en hij weet je iedere keer weer tot het uiterste te drijven! Ik zou iedereen Lindo aanraden!

-------

Fleur

Sinds ik bij Lindo train, inmiddels 2 jaar, verleg ik mijn grenzen en ga ik door totdat ik niet meer kan. Hierdoor voel ik mij sterk en fit! Lindo stimuleert en motiveert! Op een goede, fijne manier. Hij kan goed begeleiden, pushen en houdt ook van gezelligheid!

-------

Irina

Ik had lang niet gesport of getraind en dan bedoel ik heel lang! De eerste keer ging ik met lood in mijn schoenen naar Lindo. Hij stelde me gerust en we bouwden het trainen rustig op en dat was prettig. Door het positieve karakter van Lindo liet hij me ervaren dat ik meer kan dan ik dacht. En met resultaat! Ik viel 10 kilo af en zit ik beter in mijn vel. Niet twijfelen, Lindo helpt je over de streep op een leuke manier. Go for it!

-----

Marieke