Lindo Profas

Mijn naam is Lindo, de meeste noemen me Priceless. Ik ben opgegroeid met het beoefenen van veel sporten zoals honkbal, voetbal, volleybal en kickboksen. Dit laatste heeft mijn hart gestolen. Door het Thaiboksen heb ik veel plekken kunnen bezoeken en leuke mensen ontmoet. Met het Thaiboksen heb ik 2 keer een Europese titel kunnen behalen, met 70 kg en met 72 kg.

Na jarenlang wedstrijden te hebben gevochten, heb ik mijn kruisbanden gescheurd. Hierdoor moest ik met mijn grootste passie, vechten in de ring, stoppen. 

Na een jaar revalideren, kon ik mijn wedstrijd niveau niet meer behalen. Toch heb ik een manier gevonden om mijn passie te blijven uitoefenen. Zelf kon ik helaas niet meer vechten, sindsdien ben ik mij gaan richten op het begeleiden van vechters. 

Vervolgens heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en geef ik nu personal trainingen kickboksen. Op deze manier leer ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Tevens laat ik de mensen zien dat zij veel meer kunnen dan zij van te voren hadden bedacht. 

Om mijzelf nog meer te verdiepen in het trainen van mensen heb ik bij de AALO verschillende opleidingen gevolgd en ben ik de cursus boksend opvoeden gaan volgen. Hierdoor heb ik geleerd hoe je een ander ook fysiek sterker kan maken en hoe je hulpvragen van deelnemers kunt oplossen. Op deze manier blijf ik mijzelf ontwikkelen op het gebied van fitness.

Sinds kort geef ik voor mezelf bootcamp trainingen in Den Haag. Door de kickboksmentaliteit toe te passen in mijn trainingen laat ik de mensen zien dat er meer mogelijk is dan zij zelf vaak denken. 


Boksend opvoeden

Vorig jaar heb ik de cursus Boksend opvoeden gevolgd en ook afgerond met een diploma.

Boksend Opvoeden is niet het echte boksen maar een weerbaarheidsprogramma wat de hulpvraag van een deelnemer kan beantwoorden. Individueel wordt de deelnemer uitgedaagd door het boksen en de aangeboden spel- en oefenvormen. De training of het coaching traject is geheel afgestemd op de hulpvraag van de deelnemer.

Door de aangeboden boksoefeningen worden de verschillende triggers / uitdagers blootgesteld die aan een basisemotie gekoppeld kunnen worden, met als doel om de gestelde hulpvraag te beantwoorden. Door een stuk zelfbewustzijn te stimuleren en tools mee te geven wordt boksen als pedagogisch middel gebruikt om in gesprek te gaan.

 Stuur een e-mail en we gaan aan de slag!


Linsey Schrurs

Ik heb twee jaar geleden ervoor gekozen om echt voor mezelf te kiezen en te beginnen met sporten. Ik ben veel gaan trainen en daardoor in totaal 20 kilo afgevallen. Sindsdien zit ik lekkerder in mijn vel en ben ik mij meer gaan verdiepen in fitness.  Ik heb afgelopen jaar bij de AALO de opleiding tot fitness instructeur en bootcamptrainer gevolgd en ik zou graag andere willen begeleiden en motiveren die ook besluiten om voor zichzelf te kiezen.

Daarnaast ben ik werkzaam als leerkracht op een ZML-school voor kinderen met een licht verstandelijke beperking. 

Elke zondagochtend om 10.00 uur zal de les gegeven worden door mij. Ook geef ik de kids bootcamp op woensdagmiddag om 16:00.